Logo Parnassia Garden
Logo Parnassia Garden

Jaccuzi’s en sauna’s in de tuin


We krijgen het allemaal drukker en nemen na het werk steeds meer tijd om thuis heerlijk te ontspannen. Soms zelfs heel luxe, in een eigen whirlpool of zwembad.

De whirlpool, ook wel jacuzzi genoemd, verovert in steeds meer tuinen een eigen plekje. Het is een verwarmd bad met diverse zit- en ligplaatsen waarin u, samen met familie of vrienden, lekker kunt relaxen en genieten van een aangename hydromassage; van zacht strelend tot aangenaam masserend. En ondertussen kunt u ook nog eens luisteren naar uw eigen favoriete muziek. Desgewenst kunt u deze verwennerij ook nog combineren met aroma- of kleurentherapie, volledig volgens uw eigen wensen.

Badderen in een bubbelbad is niet alleen ontspannend, maar zou ook gezond zijn. Dat warm bruisend water in een bubbelbad een geneeskrachtig effect heeft, werd al in de tijd van de Oude Grieken ontdekt. Wat zij door het gebruik van warme bronnen al wisten, is inmiddels ook wetenschappelijk bewezen: hydrotherapie heeft een helende werking.

Whirlpools kunnen geheel of gedeeltelijk ingebouwd worden, maar zijn ook volledig bovengronds te plaatsen. De filterunit en verwarming zijn volledig onzichtbaar weggewerkt achter de omkasting, die in diverse kleuren verkrijgbaar is. Ook het bad zelf is leverbaar in verschillende kleuren.

De omhulsels van bubbelbaden zijn gemaakt van of plastic of hout.